Toggle site contrast Toggle Contract

BLMK CCGs AGM – Tuesday 21 September, 5:30pm – 7:30pm

Date: 09/09/2021 | Category: CCG News

Bedfordshire, Luton and Milton Keynes Clinical Commissioning Groups would like to invite you to their Annual General Meeting (AGM). Now a single CCG, this is a joint AGM to cover the final year of the three CCGs operating separately.

The AGM is our chance to tell you about the work carried out to commission health care across the area over the past 12 months. We’ll reflect on the past year, take a look at how we have responded to the continuing Covid pandemic and rolled out the biggest vaccination programme in the history of the NHS.

Our commissioners will explain the work currently being undertaken across the health and care system as we accelerate our efforts to reset and restore services, and how we’re transforming primary care, especially when it comes to accessing services.

Our AGM is being held virtually this year via Microsoft teams.

To register your attendance, please click the survey monkey link below:

https://www.surveymonkey.co.uk/r/BLMKCCGAGM

We hope you will be able to join us.

Dr Sarah Whiteman, Chair of Bedfordshire, Luton and Milton Keynes CCG,

Felicity Cox, Accountable Officer for the BLMK CCG and Executive Lead for BLMK Integrated Care System

Agenda

Agenda Time  Approximate time Slot 
Presenter 
 
Agenda Item 
 

5:30pm

 

10 minutes Dr Sarah Whiteman Welcome and Introductions
5:40pm 3 minutes Reflections: A Year in review (video)

 

 

 

5:45pm

 

 

15 minutes Geraint Davies & Vicky Head Working together to respond to Covid and deliver the biggest vaccination programme in the history of the NHS

 

 

6.00pm

 

10 minutes Richard Alsop Reset and Recovery

 

 

6.10pm

 

10 minutes Nicky Poulain  

The transformation of Primary Care as a result of the pandemic

 

 

6:20pm

 

20 minutes Felicity Cox BLMK in 2020/21
Improving health outcomes in BLMK
6.45pm 5 minutes Jane Meggitt & Paul Calaminus  

Engaging with our communities and addressing health inequality

 

 

6:50pm

 

10 minutes Dean Westcott Annual Accounts
 

7.00pm

 

30 minutes All Questions